GROOT KABEL

Foyingaweg 57

9293 LR Kollumerpomp

Tel: 0511-408817

Mobiel: 06-27284612

www.grootkabel.nl

Info@grootkabel.nl

 

Start ] Boerderij ] Melkschapen ] Schapenkaas ] Biologisch ] Winkel & Excursies ] [ Cursussen ] links ]

 

 

Cursussen

Naast het organiseren van nevenactiviteiten en excursies op ons bedrijf zie ik het als een uitdaging om te starten met creatieve cursussen. We hebben een prachtige verwarmde ruimte met een toilet waar de cursussen gegeven kunnen worden. Als activiteitenbegeleider van beroep met kennis van vele technieken wil ik inspelen op de vraag van u als klant. Ik start met papier mache maar ook andere technieken zijn mogelijk. De data en tijd is in overleg en je kunt je individueel of per groep opgeven.

Ik start met drie cursussen papier maché. Tijdens deze cursussen krijg je de basisinformatie van papier maché.

Schalen maken: We maken deze cursus een schaal van papier maché. Je kunt gebruik maken van een bestaande stenen, houten, plastic of glazen schaal. Je kunt ook een schaal naar eigen inzicht maken m.b.v. kippengaas. Door de schaal naar eigen inzicht te beschilderen kun je er geheel je eigen fantasie in kwijt.

Papier maché 3D: Tijdens deze cursus is het mogelijk beelden of 3d figuren te maken. Hierbij kunnen we gebruik maken van afvalmaterialen als doosjes, flessen, … maar ook kippengaas is een optie.

Platte vlak: We gaan op een eenvoudige manier voorwerpen maken vanuit het platte vlak. Denk hierbij aan voorwerpen met 1 plat vlak. Deze techniek is eenvoudig met leuke resultaten. Denk hierbij aan kleurrijke vlinders voor in een buxusbol, een gekko als decoratie op tafel, een mobiel van verschillende ´platte´ dieren, ...

Voor meer info kunt u de digitale folder aanvragen van papier maché door een mail te sturen, info@grootkabel.nl

Heeft u belangstelling voor een andere cursus? Laat het mij weten, dan kijk ik naar de mogelijkheden.